Întrebări frecvente


Iată câteva întrebări pe care le primesc adesea și ale căror răspunsuri te-ar putea ajuta să iei o decizie.
1Cum se desfășoară psihoterapia/coachingul online?
Pentru ședințele online, ne conectăm cu video și audio pe una dintre platformele web disponibile. De regulă lucrez cu Skype, Whatsapp, Zoom, Teams sau Webex – toată perioada aceasta ne-a făcut să fim foarte flexibili, deci vom găsi împreună cea mai bună variantă. O ședință durează 50-60 de minute.
2Funcționează psihoterapia/coachingul online?
Tot ce este nevoie pentru ca terapia/coachingul online să funcționeze este prezența și implicarea ta. Și o conexiune bună la internet 😊 Putem să fim atenți mai degrabă la avantajele ședințelor online: rămânem în siguranță, putem vorbi de oriunde, indiferent de distanță, programul este mai flexibil, nu mai consumăm timp pe drum până la cabinet.
3Putem face psihoterapie/coaching în cabinet?
Momentan nu, pentru siguranța mea și a ta, este mai bine să nu ne întâlnim. Atunci când regulile vor fi mai puțin stricte și riscurile mai mici, voi relua ședințele în cabinet.
4Care sunt costurile și cum se procedează cu plata?

Psihoterapie – 200 RON

Coaching – 100 EUR

Plata se face de obicei în avans, în contul cabinetului, iar factura și chitanța le vei primi în format electronic.

5Ce se întâmplă la prima ședință?
Pe parcursul primei ședințe vom vorbi despre tine și despre problema sau obiectivul tău. Voi încerca să înțeleg cât mai bine cu ce te confrunți și voi pune multe întrebări. Punem bazele unui parteneriat în care să te simți în siguranță și confortabil.
6Cum fac programare?
Putem programa o primă ședință telefonic sau pe mail, prin intermediul formularului de contact. Eu prefer să ne auzim la telefon, să fie mai ușor să identificăm un interval potrivit și pentru mine și pentru tine.
Programări online
Română