Parteneri Psiholog Iasi

Psiholog Silvia Prichici

SilviaDe multe ori în viață ni se întamplă să trecem prin momente pe care nu ni le putem explica, momente pe care viața nu ni le anunță printr-un ceas deșteptător și nici nu ne ajută cu vreo rețetă pentru rezistență. Sunt momentele în care trebuie să eliberăm regretele, gândurile, emoțiile... Sunt momentele în care ar trebui să nu ne mai concentrăm pe întrebarea “De ce?”, ci mai degrabă să ne concentrăm pe întrebarea “Cum voi face de acum înainte?”

Silvia Prichici este specialistul care te poate susține în depașirea etapelor dificile sau confuze din viața ta și te poate ajuta în atingerea obiectivelor pe care ți le-ai propus. Află mai multe despre ea și despre cum o poți contacta de pe profilul ei profesional - Psiholog Silvia Prichici.

Brightway - Training și consultanță în afaceri

BrightwayDacă ești în căutare de soluții pentru creșterea profitabilității companiei tale, putem deveni parteneri! În cadrul trainingurilor pe care le oferă, Brightway îți pune la dispoziție un set de instrumente practice pe care le poți aplica în activitatea ta zilnică și care vor eficientiza procesele interne pentru o creștere semnificativă a vânzărilor și bineînteles, a profitului.

De asemena, consultanții Brightway îți vor oferi o evaluare profesională a nevoilor de schimbare din companie și vor propune strategii individualizate de îmbunătățire a business-ului tău. Poți vizualiza feedback-urile celor care au apelat deja la serviciile Brightway pe site-ul oficial al companiei brightway .

Consultanță juridică - Avocat Marius Todeancă

consultant-avocat-logoEști în căutarea unui sfat din domeniul juridic sau te confrunți cu o situație în care ai nevoie de ajutorul și reprezentarea unui avocat? Marius Todeancă este profesionistul pe care îl recomand cu caldură.

Experiența sa de peste 7 ani în domeniu și impilicarea sa activă în descoperirea celor mai bune soluții pentru clienții pe care îi reprezintă sunt principalele elemente care fac ca alegerea Cabinetului de Avocat Marius Todeancă să fie cea mai potrivită și pentru tine. Convinge-te de cele de mai sus accesând site-ul oficial al Cabinetului de Avocat Marius Todeancă.

error: Protected Content!!!