Warning: mysqli_query(): (HY000/126): Incorrect key file for table './psihoter_psiho/wp_icl_string_pages.MYI'; try to repair it in /home/psihoterapeutult/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1938
Vrei dezvoltare personala eficientă? | Psiholog Iasi Diana Todeancă
Interpretarea viselor 5
De ce visăm? Interpretarea viselor
October 19, 2015
psiholog copii
Cauți un psiholog bun pentru copilul tău?
November 2, 2015
Afișează tot

Vrei dezvoltare personala eficientă?

dezvoltatre personala

Ești tânăr, la început de drum și ai nevoie de un mic impuls, o orientare către ce ar fi mai bine să faci mai departe? Sau ai pornit deja pe drumul tumultos al vieții și simți că puțină dezvoltare personala ți-ar putea fi de ajutor? Ai ajuns unde trebuie, fă-ți chiar acum o programare la Psiholog Iasi Diana Todeancă!

Cum te pot ajuta? dezvoltare personala

dezvoltare personala, psiholog iasiFiecare dintre noi se confruntă la un moment dat în viață cu momente dificile. Simți uneori și știi că ai oarecum “acel ceva” necesar pentru a reuși, însă nu ai descoperit încă acel drum potrivit pentru tine. Lipsește parcă acea cale care la un moment dat se intersectează cu Drumul Spre Sucess. Pe lângă toate astea, apar și celelalte “probleme” obișnuite lumii în care trăim. Și ele adaugă câteva bariere în plus. Sistemul din România, mentalitatea unora, problemele din familie, sănătatea nu e nici ea perfectă și câte și mai câte…

Ai nevoie în aceste momente de cineva care să te ajute să îți (re)descoperi potențialul ascuns. Să găsești încrederea în tine și acele resurse pe care știi că le ai, însă nu știi exact cum să le folosești. Pot fi un partener de încredere într-un demers eficient de dezvoltare personala. Acesta te va ajuta să îți atingi obiectivele propuse. Mi mult, te va propulsa cu putere către cea mai bună variantă a propriei tale persoane.

Ce metode pot fi folosite?

dezvoltare personala, psiholog iasiExperiența în coaching, training și psihoterapie mi-a arătat că există o multitudine de soluții și alternative. Toate care pot fi aplicate cu succes în dezvoltare personala. Știm prea bine că fiecare dintre noi este unic. Așadar, cred că metodele aplicate în ședințele de dezvoltare personala trebuie individializate în funcție de fiecare om în parte. Contează toate experiențele și resursele de care dispune.

În funcție de personalitatea unică a fiecăruia, folosesc metode diverse. Unele sunt inspirate din teoria cognitiv comportamentală sau terapia prin hipnoză. Altele fac apel programarea neurolingvistică (NLP), abordări de tip psihanalitic (teoriile lui Freud, Jung) sau elemente de training și life coaching.

Pe lângă toate acestea, colaborez cu cel mai bun expert în rezolvarea dificultăților din viața ta! Mai exact… chiar TU! Împreună, înrt-un parteneriat bine închegat, vom descoperi cele mai potrivite soluții de dezvoltare personala. Vei putea să le aplici imediat și te vor ajuta să devii ceea ce îți dorești să devii, să ajungi acolo unde visezi să ajungi.

By Psiholog Iasi Diana Todeancă

error: Protected Content!!!

Warning: mysqli_query(): (HY000/126): Incorrect key file for table './psihoter_psiho/wp_icl_string_pages.MYI'; try to repair it in /home/psihoterapeutult/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1938