Oamenii din echipa ta au nevoie de o nouă perspectivă?

Îți dorești ca echipa ta să aibă rezultate mai bune? Investește în oameni, pentru că numai alături de ei îți poți atinge obiectivele. Vrei ca oamenii cheie din organizația ta să își depășească barierele personale și să învețe să gestioneze mai eficient conflictele? Apelează la un specialist în coaching, Psiholog & Coach Online Diana Todeancă!

Coaching Online

psiholog onlineDescoperă metode de coaching transformațional și psihologie organizațională aplicate în afacerile de succes din occident, în special în Statele Unite ale Americii. Poți beneficia de consiliere continuă pentru dezvoltarea și îmbunătățirea activității individuale și/sau intervenție rapidă pentru cazuri de criză atunci cand situația se înrăutățește.

În cadrul proiectelor în care m-am implicat până acum am avut ocazia sa observ și să analizez procesele organizaționale din cadrul companilor românești sau străine din diverse domenii de activitate. Fiecare echipă este unică. Fiecare manager își structurează echipa și își antrenează oamenii raportandu-se la valorile și viziunea organizațională. Însă există un element pe care l-am observat în fiecare dintre aceste companii...

Dificultățile din viata personală a oamenilor chieie ai companiei afectează prodiuctivitatea în lucru. Uneori îngreunează creșterea. Alteori chiar dau naștere unor situații criză care au repercusiuni asupra organizatiei ca întreg și asupra relațiilor din interiorul echipelor. Fie că este vorba de dificultăți în gestionarea conflictelor, de probleme întâmpinate în viața de familie, de perioade stresante greu de gesionat sau pur și simplu de bariere personale dificil de depășit, toate acestea au un impact negativ asupra productivității.

Bineînteles, orice lider își dorește ca în echipa lui oamenii să fie multumiți, fericiți, pentru ca toata lumea să aibă de câștigat. Psihoterapia aplicată în business și coaching-ul în organizații pot aduce beneficii uriașe în acest sens! Cere chiar acum o ofertă personalizată pentru organizația ta de la Psihoterapeut & Coach Online Diana Todeancă

error: Protected Content!!!